banner08

تحصیل در کانادا (اقامت دائم)

چنانچه شما تحصیلات خود را در کانادا به پایان رسانده اید و میخواهید به اقامت پس از تحصیل در کانادا برسید شما باید پس از فارغ التحصیلی اجازه کار دریافت کنید و برآن اساسا قامت را تمدید کنید. اخذ این اقامت پس از فارغ التحصیلی در ایالتهای مختلف شبیه به ماست .

افرادی که در کانادا تحصیلات خود را به پایان رسانده اند میتوانند برای ورود به بازار کار این کشور اقدام نمایند .برای این کار اشخاص میبایست برای برنامه PGWPP اقدامکنند
 Post-Graduation Work Permit Program : برنامهای که ویژه افرادی است که یک مقطع تحصیلی را در کشور کانادا گذرانده اند. این برنامه یکی از برنامه هایی است که دولت کانادا برای این افراد ارائه میدهد . این نوع از اجازه کار معمولا به طول دوره ای که در کانادا تحصیل کرده اید وابسته است .  و نهایتا میتواند تا 3 سال طول بکشد . یعنی به عنوان مثال متقاضی پس از اتمام یک دوره ی لیسانس  4 ساله ی تحصیلی ,3 سال نیز اجازه کار تمام وقت قانونی در کشور کانادا را خواهد داشت . به هیچ عنوان نمیتوان این اجازه کار رابرای بیش از ساله ای دوره یتحصیلی در خواست نمود.

موارد مورد نیاز برای اقدام برنامه  PGWPP :

  • شما باید به صورت مداوم و تمام وقت درکشورکانادا تحصیلکرده باشید.
  • شما باید یک مقطع تحصیلی را در کانادا تمام کرده باشید که حداقل  8 ماه (900 ساعت)  به طول انجامیده باشد.
  • شما باید در زمان اقدام حداقل 18 سال داشته باشید .
  • ویزای تحصیلی شما در زمان اقدام باید معتبر باشد .
  • شما باید طی 90 روز پس از دریافت نامه تاییدیه برای دریافت PGWPP  اقدامکنید . نامه ی تاییدیه نامه ای از طرف دانشگاه است که به عنوان گواهی پایان تحصیلات شماست .
  • حتی اگر شما مدرک فارغ التحصیلی خود را اخذ نکرده اید باید یک گواهی پایان تحصیلات در دست داشته باشید تا بتوانید برای این برنامه اقدا مکنید.

شما باید با این مشخصات فارغ التحصیل شده باشید :

  • فارغ التحصیلی در موسسات آموزش تکمیلی مثل کالج , دانشگاه , آکادمی های تجارت و ….
  • موسسات آموزش عالی خصوصی که طبق قوانین موسسات آموزشع الی دولتی عملم یکنند
  • موسسات آموزش عالی خصوصی در استان کبک که برنامه های آموزشی با حداقل 900 ساعت آموزش ارائه میکنند و در انتها به شما مدرکdiplômed’étudesprofessionnelles (DEP)  و یا attestation de spécialisationprofessionnelle  (ASP)  میدهند.
  • موسسات آموزش عالی خصوصی که توسط استان تایید شده و همینطور رشته ی شما حتما باید جزو رشته هایی در آن موسسه باشد که دولت استانی آنها را تاییدکرده است.
  • اجازه کار پس از فارغ التحصیلی برای مدت زمان مشخص که حداقل  8 ماه و حداکثر 3 سال معتبر استصادر میشود . اگر شما فارغ التحصیل کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا هستید ،مجوز کار شما معمولا به مدت 3 سال معتبر است.
  • برای این که برای این ویزای کار واجد شرایط شوید ،شما باید تمام شرایط مور دنیاز ،از جمله دانش زبان کافی، گذراندن دوره کارآموزی و پایان نامه معتبر تحصیلی را داشته باشید .
  • دقت نظر داشته باشیدکه شما باید بعد از اتمام تحصیل ظرف مدت 90 روز مدارک موردنیاز را تهیه کرده و درخواست اقامت کاری نمایید .
  • زمان بررسی مدارک معمولا از 3 تا 6  هفته برای برنامه های کاربردی آنلاین و 8 تا 12 هفته برای بررسی مدارک از طریق پست در محدوده بوده و پس از آن مجوز کار بعد از تحصیل اخذ میشود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.