banner09

دوره های تحصیلی اتریش

تحصیل در مدارس کشور اتریش 

تحصیل در مدارس کاملا رایگان است مگر آنکه مدارس خصوصی بروید،تحصیل در اتریش از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار وباید دقت داشته باشید متقاضیان مهاجرت تحصیلی در مقطع دبستان تا دبیرستان باید یک ضامن اتریشی داشته باشند.

تحصیل در دانشگاه های اتریش

بدلیل سطح علمی نظام آموزشی و هزینه های کم آن بسیاری از متقاضیان کشور اتریش را برای تحصیل انتخاب میکنند اما لازم به ذکر است که دانشگاه های اتریش از پایه دیپلم دانشجو نمیپذیرد مگر آنکه درخود اتریش این دوران را گذرانده باشید بنابراین باید در دانشگاه های ایران قبول شده سپس انتقالی به اتریش گرفته شود با ارائه مدارک قبولی در دانشگاه های ایران میتوانید وارد کالج ها و دانشگاه های کشور اتریش شوید همچنین رشته ای که در ایران قبول شده اید باید متناسب با رشته ای که میخواهید در اتریش ادامه تحصیل دهید باشد.در کالج ها تدریس به زبان آلمانی و دوساله میباشد.میبایست با توجه به نمرات دروس دبیرستان و نوع رشته انتخابی در دانشگاه برخی از دروس دبیرستان بعنوان پیش نیاز  بگذرانید،داشنجو پس ازگذراندن دوره زبان آلمانی و قبولی درامتحان پایان کالج بعنوان یک دانشجو شناخته میشود.

تحصیل در مقاطع لیسانس،فوق لیسانس،دکترا در دانشگاه های اتریش امکان پذیر میباشد.جهت کسب اطلاعات بیشتر ازویزای تحصیلی تمامی کشورها مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان تحت نظر دکترعلی باغانی وکیل پایه یک دادگستری در خدمت شما عزیزان هستند.

مقطع لیسانس

تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی میباشد به همین جهت بهتر است در ایران دوره های زبان آلمانی را گذرانده باشید. همانطور که گفته شد شرط تحصیل در دانشگاه های اتریش قبولی دانشگاه های دولتی شبانه یا روزانه میباشد اخیرا نیز برخی از دانشگاه های اتریش مدرک دانشگاه آزاد را قبول ندارند اما برخی قبول دارند.در غیر اینصورت میتوانید در اتریش برای دوره های زبان و گذراندن کالج اقدام سپس وارد دانشگاه های اتریش شوید. دانشگاه های وین در حال حاضرسطح زبان C1را میپذیرد.

مقطع فوق لیسانس و دکترا 

در مقطع کارشناسی ارشد باد مدرک کارشناسی از دانشگاه های دولتی ایران داشته باشید در همان رشته ای که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش را دارید تا مورد پذیرش قرار بگیرید. دروس کارشناسی ارشد در اتریش برخی رشته ها به زبان آلمانی برخی زبان انگلیسی میباشد.در این مقطع کارشناسی ارشد دانشجو 20ساعت اجازه کار دارد.در مقطع دکترا دانشجو میتواند بنابرعلاقه خود به زبان انگلیسی یا آلمانی تحصیل نماید در اکثر مواقع در مقطع دکترا به زبان انگلیسی تدریس میشود.

با کارشناسان و مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان تحت نظارت دکتر علی باغانی وکیل پایه یک دادگستری جهت پاسخگویی به تمام سوالات متقاضیان درارتباط باشید.

 

 

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.