banner04

دوره های تحصیلی در لهستان

دوره های تحصیلی در لهستان

 

تحصیل در مقطع لیسانس

بسیاری از رشته های تحصیلی در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی ارایه میشوند و لهستان از جمله کشورهای غیر انگلیسی زبان است که کورس های بسیار زیادی را به زبان انگلیسی برگزار میکند .کشور لهستان برای دانشجویانی که از این کشور فارغ التحصیل می شوند شرایطی را فراهم میکند که پس از اتمام تحصیل شانس بالایی در یافتن شغل مناسب و ورود به بازار کار داشته باشند .تمامی این موارد از عمده دلایل انتخاب لهستان برای مهاجرت تحصیلی دانشجویان بین المللی به این کشور می باشد.
هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی حدود 2000 یورو در سال میباشد .
اجازه کار در مقطع کارشناسی 10 ساعت در هفته می باشد.
میانگین حقوق مبلغی بین 3 تا 7 یورو به ازای هر ساعت کاری می باشد. بنابراین مجموع درآمد های حاصل از کار دانشجویی می تواند تا حد بسیار زیادی هزینه های یک سال زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش دهد.به طور کلی یافتن کار دانشجویی در هر کشور به فاکتور های متفاوتی نظیر سطح آگاهی از زبان آن کشور ، تجربه کاری مرتبط ،ویژگی های شخصی فرد،زمان ورود فرد به آن کشور و ... بستگی دارد .

تحصیل در مقطع فوق لیسانس

زبان تدریس در این مقطع در بسیاری از رشته ها به زبان انگلیسی می باشد .اجازه کار در مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته می باشد و میانگین حقوق بین 3 تا 7 یور به ازای هر ساعت است .
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد :
مدارک مرتبط با سوابق تحصیلی
مدارک دال بر تسلط بر زبان انگلیسی یا لهستانی (طول دوره یادگیری زبان لهستانی حدودا 7 تا 10 ماه تخمین زده می شود .)
توصیه نامه از اساتید
مدارک شناسایی
گواهی اثبات استطاعت مالی از یکی از بانک های معتبر ایرانی

تحصیل در مقطع دکترا

به طور کلی تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاههای کشور لهستان به دو صورت تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه دانشگاه را شخصا پرداخت میکند و تحصیل با بورسیه تحصیلی می باشد. تحصیل در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و دانشجویان 30 ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی دارند و میانگین حقوق 4 تا 8 یورو به ازای هر ساعت کاری است . با توجه به اینکه کشور لهستان برای دانشجویان دکترا حقوق ماهیانه تقریبا 2 هزار دلار را درنظر میگیرد به همین دلیل دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در جهت اخذ بورسیه دکترا در پیش دارند.
شرایط مورد نیاز برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا :
مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر
مدرک زبان انگلیسی حداقل آیلتس 6.5
جلب نظر یک سوپروایزر یا استاد مشاور که تز دکترا متقاضی را پشتیبانی کند .
داشتن مقالات بین المللی ،کتاب و ...
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاههای کشور لهستان و شرایط زندگی و کار دانشجویی در این کشور با مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان تحت نظر وکیل پایه یک دادگستری و مدرس دانشگاه دکتر علی باغانی تماس حاصل نمایید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.