banner08

سرمایه گذاری در پرتغال

برای اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلایی پرتغال ) متقاضی باید مبلغ 280000 یورو ،350000 یورو و یا 500000 یورو در بخش املاک این کشور سرمایه گذاری کنید شما میتوانید با مراجعه به موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان و گرفتن اطلاعات کامل برنامه سرمایه گذاری پرتغال و اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری را بدست آورید و براحتی در کشورهای عضو شنگن تردد داشته باشید شما متقاضیان میتوانید با راهنمایی های مشاورین و وکلای موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان در سریع ترین زمان ممکن ویزای طلایی پرتغال را دریافت کنید  .

 

اخذ اقامت پرتغال و پاسپورت پرتغال (از طریق ویزای طلایی)با سرمایه گذاری در خرید ملک

یکی از موفق ترین و راحت ترین برنامه های مهاجرتی به اروپا برنامه ویزای طلایی پرتغال میباشد برنامه سرمایه گذاری در پرتغال بدلیل داشتن مزایای زیاد همواره مورد توجه سرمایه گذاران بوده .

 برنامه سرمایه گذاری پرتغال از سال 2012 که آغاز شد تغییراتی کرده است که این تغییرات در جهت بهبود شرایط مهاجرت به پرتغال بوده است همچنین با سرمایه گذاری در بخش املاک پرتغال شما میتوانید اقامت کشور پرتغال را برای خانواده و فرزندان وابسته به خانواده کسب کنید ویزای سرمایه گذاری در پرتغال سالانه باید تمدید شود که شما کافی است یک هفته در سال را در پرتغال گذرانده باشید موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان با یک دهه سابقه در امور مهاجرتی شما سرمایه گذاران را در اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری  در پرتغال  یاری میکند

 

قوانین جدید اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در پرتغال بعد از جولای  2015:

  • خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو در هر مکان در پرتغال
  • نمونه های املاک واقعی قابل خرید با قیمت 500,000 تا 700,000 یورو در شهرهای لیسبون و آلگاروه
  • خرید ملک به ارزش حداقل 400 هزار یورو به شرط آنکه ملک در منطقه کم جمعیت قرار داشته باشد.
  • خرید ملک با قدمت بالای 30 سال و بازسازی ملک که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 350,000 یورو باشد.
  • خرید ملک با قدمت بالای 30 سال در مناطق کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی باید حداقل 280,000 یورو باشد.

 

مدارک اولیه مورد نیاز برای اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک (ویزای طلایی پرتغال):

  • پاسپورت معتبر برای همه ی اعضای خانواده
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای همه ی متقاضیان بالای 16 سال
  • برای فرزندان بالای 18 سال یک نامه ی رسمی از دانشگاه که تایید کننده ی ثبت نام او در دانشگاه است و مدرک واریز منظم شهریه دانشگاه نیاز است.
  • مدرکی که نشان میدهد فرزندان وابسته ی بالای 18 سال متاهل نیستند.
  • برای باز کردن حساب بانکی: اصل قبض آب و برق با آدرس و نامه ی اشتغال به کار (نامه از شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است)
  • همه ی مدارک باید در نزدیک ترین کنسولگری پرتغال تایید شوند.
  • هزینه های دولتی بررسی پرونده اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال)  

 

حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در پرتغال به منظور کسب اقامت دائم  پرتغال و شهروندی پرتغال از طریق سرمایه گذاری پرتغال

شما سرمایه گذار محترم بعد از 5 سال میتوانید برای گرفتن اقامت دائم اقدام کنید و در سال ششم میتوانید شهروندی این کشور را بدست آورید.یکی دیگر از مزایای  برنامه سرمایه گذاری در پرتغال این است که نیاز به حضور دائم شما در این کشور نیست در واقع کافی است شما در سال یک هفته در این کشور حضور داشته باشید یکی دیگر از مزایای سرمایه گذاری در پرتغال این است که در صورت بدست آوردن شهروندی پرتغال شما حق کار ویا تحصیل در کشورهای اتحادیه ی اروپا را دارید

 دکتر علی باغانی وکیل مهاجرت و مدیریت موسسه حقوق مهاجرتی دادپیشگان برای کسانی که نمیخواهند و یا شرایط ترک وطن خود را ندارند و به دنبال اخذ پاسپورت دوم هستند برنامه ی سرمایه گذاری در پرتغال را بشما پیشنهاد میکند 

 

موارد قابل ذکر:

سال اول: 7 روز جهت مراحل تقاضا
سال دوم و سوم: مجموعا 14 روز
سال چهارم و پنجم: مجموعا 14 روز
پس از سال پنجم، سرمایه گذار می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

 

جدول زمانی پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال)

*حداکثر زمان پردازش پرونده ممکن است بعضا توسط اداره مهاجرت پرتغال به درازا بیانجامد.
* در صورتی که ظرف حداکثر ۱۸۰ روز از زمان انقضای کارت اقامت قبلی نسبت به تمدید کارت اقدام نشود، حقوق مرتبط با ویزای طلایی پرتغال از بین خواهد رفت.
* مادامی که سرمایه‌گذاری حفظ گردد، ویزای طلایی پرتغال برای دوره های دوساله متوالی به صورت نامحدود تمدید خواهد شد.

 

نکات کلیدی اخذ اقامت پرتغال (ویزای طلایی پرتغال):

 سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 500,000 و یا  350,000  یورو نیاز است.
به کل خانواده اجازه اقامت داده می شود.
نیازی به اقامت طولانی مدت در پرتغال نیست.
بعد از پنج سال می توان اقامت دائم پرتغال بدست آورد.
درسال ششم  می توان برای شهروندی پرتغال اقدام کرد.
می توان به کل کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.

 

نکات جالب در رابطه با برنامه ویزای طلایی پرتغال

در برنلمه های سرمایه گذاری اکثر کشورها در اتحادیه ی اروپا لازم است ملک به تایید دولت برسد ولی در برنامه سرمایه گذاری پرتغال نیازی به این کار نیست و معیار اصلی در برنامه سرمایه گذاری در پرتغال ،ارزش املاک و مستغلات میباشد.بیش از 4800 درخواست اقامت دائم پرتغال از طریق خرید ملک در سالی که گذشت ثبت شده است که این نشان از محبوبیت  برنامه ی سرمایه گذاری پرتغال است موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان با مدیریت دکتر علی باغانی به لطف شرایط مطلوب جذب سرمایه در پرتغال شما را در رسیدن به هدفتان یاری خواهد کرد

دربرنامه سرمایه گذاری پرتغال نوع کاربری ملک فرقی ندارد و میتواند اداری ، هتل ،رستوران و... باشد و حتی میتوان چند ملک خرید تا به مجموع تعیین شده ی توسط برنامه ویزای طلایی پرتغال برسد از محبوب ترین مناطق برای خرید ملک میتوان به منطقه لیسبون و حومه ی آن(کشکاش،استوریل)و جنوب آلگاروه(شهرهای ساحلی واله دو لوبر،ویلامورا و آلبوفیرا)هستند.

با بررسی مشاورین و وکلای موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان و تحلیل گزینه های موجود در بازار خدمات مهاجرت جهانی، می توان با اطمینان گفت که برنامه ویزای طلایی پرتغال بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال اخذ اقامت اروپا هستند.

 برنامه سرمایه گزاری پرتغال علی الخصوص از نظر هزینه از جذابیت خاصی برای متقاضیان برخوردار است یکی از جذابیت های برنامه سرمایه گذاری پرتغال  پرداخت سود سالانه 5 % از مبلغ سرمایه گذاری به متقاضی است . برای مثال اسپانیا، حداقل 500,000 یورو را برای سرمایه گذاری تعیین کرده است، و برای گزینه های بهتر آن به 1 میلیون یورو نیاز می باشد. مقامات پرتغالی انعطاف بالایی در مقابل متقاضیان اخذ ویزای طلایی پرتغال نشان می دهند،  تنها دانشی جزیی از زبان پرتغالی، با آزمونی ساده برای واجد الشرایط شناخته شدن متقاضی کفایت می کند، و همچنین محدودیت سنی برای متقاضی اصلی و وابستگان او در  برنامه سرمایه گذاری پرتغال تعریف نشده است.

با تمام این تفاصیل، مهمترین و اصلی ترین ویژگی برنامه ویزای طلایی پرتغال، امکان دستیابی به شهروندی در آینده می باشد. در سال 2017، پرتغال رتبه 25 در میان 190 کشور در سهولت انجام کسب و کار را از طرف بانک جهانی کسب کرد. برنامه ویزای طلایی پرتغال، یک فرصت عالی برای توسعه فرصت های مالیاتی شما و همچنین افزایش بهره وری در کسب و کار جهانی می باشد برای اطلاعات بیشتر و نحوه انجام کار با موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان و مشاورین ارشد مجموعه تحت نظارت دکتر علی باغانی تماس بگیرید.

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.