banner09

اقامت در اتریش

ویزای اتریش

پس از گرفتن پذیرش از دانشگاههای اتریش شما باید جهت دریافت ویزا اقدام نمایید.

  • مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اتریش
  • فرم درخواست به زبان آلمانی
  • دو قطعه عکس 5/3 * 5/4
  • تاییدیه و یا پذیرش دانشگاه
  • مدارکی دال بر تامین مخارج زندگی
  • مدارکی دال بر داشتن محل سکونت در اتریش
  • مدرکی مبنی بر داشتن بیمه کامل یک ساله در اتریش
  • شناسنامه به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت
  • گواهی عدم سو پیشینه به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت
  • در صورت نیاز سند ازدواج، سند طلاق، گواهی حضانت، گواهی مبنی بر داشتن نسبت خانوادگی به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت
  • گذرنامه معتبربه همراه کپی از تمامی صفحات
  • پرداخت هزینه کنسولی 120 یورو، قابل پرداخت به صورت نقد، هزینه کودکان 75یورو

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.