اگر فکر میکنید با یک سفر کاری به کانادا میتوانید به کسب و کار خود رونق دهید، برای اخذ ویزای تجاری کانادا اقدام کنید. اقتصاد پویای کانادا و همسایگی آن با ابر قدرت جهان، آمریکا، باعث ایجاد فرصتهای تجاری بسیار درخشان در این کشور شده و بازدید کنندگان تجاری از کشورهای مختلف را به آن جذب کرده است. اخذ ویزای تجاری کانادا فرصت خوبی برای بازدید از نمایشگاهها یا شرکت در جلسات کاری فراهم و شما را با شیوههای نوین رشد کسب و کار آشنا میکند
کانادا یکی از اقتصادهای برتر جهان است که در حوزه بازار بین المللی و به عنوان عضوی از گروه جی هفت و OECD فعالیتهای زیادی دارد و صاحب حق امضای توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی نیز میباشد. به همین دلیل اقداماتی فراهم کرده است که بر اساس آن افراد از ملیتهای خارجی میتوانند برای انجام مقاصد تجاری وارد این کشور شوند.
ویزای تجاری کانادا: ویزای استارتاپ
همانطور که اشاره کردیم، ویزای استارتاپ کانادا یکی از انواع ویزای تجاری کانادا است که برای طولانی مدت صادر میشود. استارتاپ کسب و کار نوپا است که معمولا در حوزه تکنولوژی فعالیت دارد. اگر شما یک ایده نوآورانه دارید، میتوانید آن را به یکی از شرکتهای کانادایی ارائه دهید و در صورت دریافت تاییدیه، برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید. این ویزا یکی از بهترین و در عین حال پرمتقاضیترین شیوههای اخذ اقامت دائم این کشور است. سازمانهای حامی استارتاپ در کانادا بین 75 تا 200 هزار دلار در بیزینسهای مورد تایید خود سرمایهگذاری میکنند
ویزای تجاری کانادا: ویزای خود اشتغالی
یکی دیگر از بهترین روشهای اخذ اقامت دائم کانادا، دریافت ویزای خود اشتغالی یا self employed است. این ویزا برای افرادی صادر میشود که در کار کشاورزی، هنری یا ورزشی سوابق درخشانی دارند و میتوانند در کانادا کسب و کاری سودآور راه اندازی کنند. کسانی که موفق به دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا میشوند، برای کار در این کشور نیازی به جاب آفر ندارند و از همان ابتدا میتوانند درخواست اقامت دائم دهند.
ویزای تجاری کانادا: برنامههای کارآفرینی استانی
استانهای کانادا نیز برنامههای مهاجرتی ویژهای برای کارآفرینان خارجی دارند که آنها را بر اساس نیازهای اقتصادی خود طراحی کردهاند. با شرکت در این برنامهها میتوانید در کانادا بیزینس راهاندازی کنید یا بیزینس فعال بخرید. برنامههای کارآفرینی استانی کانادا (PNP) شرایط بسیار خوبی برای اخذ اقامت دائم دارند ولی برای شرکت در این برنامهها حداقل باید 150 تا 200 هزار دلار سرمایه خالص داشته باشید و دست کم 100 هزار دلار در یک بیزینس سرمایهگذاری کنید.
ویزای تجاری برای چه اهدافی اخذ میشود؟
- شرکت در کنفرانسها
- شرکت در نمایشگاههای تجاری
- شرکت در جلسات شرکای کاری
- سرمایه گذاری
- بهبود رابطه تجاری
- خرید کالا یا خدمات کانادا
- خدمات پس از فروش
- ارائه خدمات پس از فروش که در ضمانت نامه یا قرارداد فروش درج شده
- آموزش دیدن در یک شرکت کانادایی که در خارج از کانادا برای آن کار میکنید.
- آموزش دیدن در یک شرکت کانادایی که به به شما تجهیزات و یا خدمات فروخته است.
انواع ویزای بیزینس کانادا
ویزای بیزینس طولانی مدت (مهاجرتی) | ویزای بیزینس کوتاه مدت (غیرمهاجرتی) |
-ویزای خود اشتغالی کاناداویزای بیزینس کانادا
-ویزای استارتاپ کانادا
-ویزای کارآفرینی (برنامههای کارآفرینی استانی)
-ورود موقت برای افراد تجاری از طریق قراردادهای تجارت آزاد کانادا (FTAs)
|
ویزای بیزینس کانادا |