تحصیل در مدارس کانادا:

بسیاری از والدین خواهان تحصیل فرزندانشان در یک کشور توسعه یافته هستند. والدین می توانند از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی، فرزندان زیر ۱۸ سال خود را برای ادامه تحصیل در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان به کانادا بفرستند.

کشور کانادا با بهره مندی از بالاترین سطوح علمی و آموزشی، یکی از بهترین و پیشرفته ترین سیستم های آموزشی را دارد. دانش آموزانی که در این کشور تحصیل می کنند، علاوه بر بهره مندی از یک سطح بالای علمی و آموزشی، از آینده شغلی و تحصیلی چشمگیری نیز برخوردار خواهند بود.

یادگیری زبان انگلیسی برای دانش آموزان، معاشرت با همسالان از ملیت های مختلف، استفاده از بهترین امکانات و تجهیزات علمی و آموزشی، اولویت در اخذ پذیرش در دانشگاه در مقایسه با دانشجویان بین المللی از مزایای دارندگان ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا می باشد.

سال تحصیلی در کانادا برای دانش آموزان از مقطع دبستان تا دبیرستان از اوایل ماه سپتامبر شروع و تا انتهای ماه جون ادامه دارد. مقاطع تحصیلی برای دانش آموزان در کانادا به مهد کودک ۴ تا ۶ سال، دبستان یا همان ابتدایی ۶ تا ۱۴ سال و  دبیرستان ۱۴ تا ۱۸ سال تقسیم می شود.

مقطع دبیرستان در کانادا در هر سال تحصیلی به ۲ ترم تقسیم شده که هر سال دانش آموزان به کمک مشاوران تحصیلی در هر ترم ۴ واحد را انتخاب می کنند که در مجموع در پایان سال ۸ واحد را پشت سر خواهند گذاشت. واحد های انتخابی بر اساس رشته ای که دانش آموز قصد تحصیل در آن  را در دانشگاه دارد انتخاب می شود.

والدین دانش آموزانی که از طریق ویزای تحصیلی به کانادا وارد می شوند، در صورتی که واجد شرایط  باشند می توانند جهت همراهی فرزند خود در کانادا از طریق ویزای همراه (ویزای توریستی) اقدام نمایند.

دانش آموزانی که از طریق ویزای تحصیلی به کانادا وارد می شوند در ابتدای ورود به مدرسه از نظر سطح علمی ارزیابی می شوند و بر اساس نتیجه آزمون سطح تحصیلی آنها تعیین می گردد، دانش آموزانی که نیاز به تقویت زبان انگلیسی خود دارند در کنار دروس تحصیلی در کلاس های زبان نیز شرکت می کنند و نیازی به انجام امتحان زبان برای ورود به کانادا و یا اخذ ویزای تحصیلی ندارند.

شرایط اقدام برای ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا:

  • فردی که قصد تحصیل در مدارس کانادا از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا را دارد باید دارای شرایط زیر باشد.
  • حداقل ۶ سال سن
  • تمکن مالی مناسب والدین برای تامین هزینه های تحصیلی و زندگی دانش آموز. مواردی نظیر گردش مالی حساب های بانکی، املاک و مستغلات و… برای اثبات توان مالی لازم است
  • داشتن قیم و یا همان Cusodian در کانادا
  • داشتن پذیرش از مدرسه و اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا

شرایط اقامت دانش آموز در کانادا:

دانش آموزان باید زیر نظر یک فرد بزرگسال در کانادا زندگی کنند به همین دلیل افرادی که از طریق ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا به کانادا می آیند باید یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
فردی از افراد خانواده و یا دوستان، در شهر مورد نظر برای تحصیل قیم دانش آموز شود
پدر یا مادر دانش آموز همراه ایشان به کانادا بیاید
همراه یک خانواده کانادایی در کانادا زندگی کنند (Home Stay)
زندگی همراه یک خانواده کانادایی برای متقاضیان ویزای دانش آموزی (Home Stay):

دانش آموزانی خارجی که والدینشان همراه آنها به کانادا نمی آیند می توانند نزد خانواده ای در کانادا پانسیون شوند. معمولا هزینه زندگی در این شرایط ماهی ۱۰۰۰ دلار کانادا می باشد. خانواده های کانادایی که علاقه مند به انجام این امر می باشند، توسط دولت کانادا کاملا بررسی شده و پس از تحقیقات کامل مجوز پانسیون کردن را دریافت می کنند. این خانواده ها حداکثر اجازه پانسیون کردن ۲ دانش آموز خارجی را دارند و باید اتاقی مستقل در اختیار هر دانش آموز قرار دهند. ۳ وعده غذا نیز در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. از مزایای استفاده از پانسیون ها قرارگیری فرزندان در محیطی کاملا انگلیسی و آشنایی با آداب و رسوم و فرهنگ کشور کانادا می باشد.

 

اگر فکر می‌کنید با یک سفر کاری به کانادا می‌توانید به کسب و کار خود رونق دهید، برای اخذ ویزای تجاری کانادا اقدام کنید. اقتصاد پویای کانادا و همسایگی آن با ابر قدرت جهان، آمریکا، باعث ایجاد فرصت‌های تجاری بسیار درخشان در این کشور شده و بازدید کنندگان تجاری از کشورهای مختلف را به آن جذب کرده است. اخذ ویزای تجاری کانادا فرصت خوبی برای بازدید از نمایشگاه‌ها یا شرکت در جلسات کاری فراهم  و شما را با شیوه‌های نوین رشد کسب و کار آشنا می‌کند

کانادا یکی از اقتصاد‌های برتر جهان است که در حوزه بازار بین المللی و به عنوان عضوی از گروه جی هفت و OECD فعالیت‌های زیادی دارد و صاحب حق امضای توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی نیز می‌باشد. به همین دلیل اقداماتی فراهم کرده است که بر اساس آن افراد از ملیت‌های خارجی می‌توانند برای انجام مقاصد تجاری وارد این کشور شوند.

ویزای تجاری کانادا (Business Visa) نوعی ویزای توریستی است که به افراد خارجی اجازه می‌دهد برای انجام کارهای مربوط به کسب و کار یا تجارت وارد این کشور شوند. یک بازدید کننده تجاری به شخصی گفته می‌شود که با هدف مشارکت در فعالیت‌های تجاری  به کانادا سفر می‌کند و به طور مستقیم وارد بازار کار این کشور نمی‌شود.
بنابراین، ویزای تجاری کانادا مختص متقاضیانی است که به دلایل مرتبط با تجارت و کسب و کار مانند انجام بررسی‌های لازم برای راه اندازی و یا پیشرفت بیزینس خود در این کشور، سرمایه گذاری، پیشبرد روابط تجاری، برگزاری و یا شرکت در فعالیت‌های تجاری بین‌المللی، بازدید از شرکت‌ها و صنایع، انجام مذاکره تجاری و اخذ قرارداد، ارائه پیشنهاد تجاری  و ... به کانادا سفر می‌کنند.
 
 
 
 
 

ویزای تجاری کانادا: ویزای استارتاپ

همانطور که اشاره کردیم، ویزای استارتاپ کانادا یکی از انواع ویزای تجاری کانادا است که برای طولانی مدت صادر می‌شود. استارتاپ کسب و کار نوپا است که معمولا در حوزه تکنولوژی فعالیت دارد. اگر شما یک ایده نوآورانه دارید، می‌توانید آن را به یکی از شرکت‌های کانادایی ارائه دهید و در صورت دریافت تاییدیه، برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید. این ویزا یکی از بهترین و در عین حال پرمتقاضی‌ترین شیوه‌های اخذ اقامت دائم این کشور است. سازمان‌های حامی استارتاپ در کانادا بین 75 تا 200 هزار دلار در بیزینس‌های مورد تایید خود سرمایه‌گذاری می‌کنند

 

 

 

 

ویزای تجاری کانادا: ویزای خود اشتغالی

یکی دیگر از بهترین روش‌های اخذ اقامت دائم کانادا، دریافت ویزای خود اشتغالی یا self employed است. این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که در کار کشاورزی، هنری یا ورزشی سوابق درخشانی دارند و می‌توانند در کانادا کسب و کاری سودآور راه اندازی کنند. کسانی که موفق به دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا می‌شوند، برای کار در این کشور نیازی به جاب آفر ندارند و از همان ابتدا می‌توانند درخواست اقامت دائم دهند.

 

 

 

 

ویزای تجاری کانادا: برنامه‌های کارآفرینی استانی

استان‌های کانادا نیز برنامه‌های مهاجرتی ویژه‌ای برای کارآفرینان خارجی دارند که آن‌ها را بر اساس نیازهای اقتصادی خود طراحی کرده‌اند. با شرکت در این برنامه‌ها می‌توانید در کانادا بیزینس راه‌‌اندازی کنید یا بیزینس فعال بخرید. برنامه‌های کارآفرینی استانی کانادا (PNP) شرایط بسیار خوبی برای اخذ اقامت دائم دارند ولی برای شرکت در این برنامه‌ها حداقل باید 150 تا 200 هزار دلار سرمایه خالص داشته باشید و دست کم 100 هزار دلار در یک بیزینس سرمایه‌گذاری کنید.

 

 

 

 

ویزای تجاری برای چه اهدافی اخذ می‌شود؟

ویزای تجاری کانادا معمولا برای این اهداف درخواست می‌شود:
 
  • شرکت در کنفرانس‌ها
  • شرکت در نمایشگاه‌های تجاری
  • شرکت در جلسات شرکای کاری
  • سرمایه گذاری
  • بهبود رابطه تجاری
  • خرید کالا یا خدمات کانادا
  • خدمات پس از فروش
  • ارائه خدمات پس از فروش که در ضمانت نامه یا قرارداد فروش درج شده
  • آموزش دیدن در یک شرکت کانادایی که در خارج از کانادا برای آن کار می‌کنید.
  • آموزش دیدن در یک شرکت کانادایی که به به شما تجهیزات و یا خدمات فروخته است.
 
 
 
 
 

انواع ویزای بیزینس کانادا

دولت کانادا برنامه‌های مهاجرت تجاری برای سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و بازدید کنندگان تجاری را در سطح فدرال و منطقه‌ای ارائه می‌دهد. برخی از این برنامه ها فقط اقامت موقت ارائه می‌دهند، و بعضی دیگر به اقامت دائم کانادا منتهی می‌شوند.
 
انواع بیزینس ویزای کانادا که در حال حاضر فعال هستند، عبارتند از:
ویزای بیزینس طولانی مدت (مهاجرتی) ویزای بیزینس کوتاه مدت (غیرمهاجرتی)
-ویزای خود اشتغالی کاناداویزای بیزینس کانادا
-ویزای استارتاپ کانادا
-ویزای کارآفرینی (برنامه‌های کارآفرینی استانی)
-ورود موقت برای افراد تجاری از طریق قراردادهای تجارت آزاد کانادا (FTAs)

ویزای بیزینس کانادا

یکی از پرطرفدارترین کشورهای دنیا برای مهاجرت ، کشور کانادا می باشد . عواملی مانند وضعیت اقتصادی مناسب ، نرخ بیکاری پایین ، سطح بالای صنعت و فناوری و شرایط نسبتا خوب برای پذیرش مهاجر باعث شده اند تا هرساله در حدود 300 هزار نفر به این کشور مهاجرت کنند . کانادا دومین کشور وسیع جهان و دارای کمترین تراکم جمعیت در بین کشورهای جهان است .

جذابیت های طبیعی و  تفریحی شهرهای کانادا از عواملی است که متقاضیان را به سمت این کشور جذب کرده است . آب و هوای کشور کانادا در اکثر مناطق سرد و قطبی است و مردم کانادا به دو زبان انگلیسی و فرانسوی صحبت می کنند . از مزیت های تحصیل و کار در کشور کانادا جمعیت کم در اکثر شهر های کانادا و شانس کاریابی بالا در این شهرهاست ؛ شهرهای تورنتو ، مونترال ، ونکوور پرجمعیت ترین شهرهای کانادا به شمار می روند .

شهر تورنتو وسیع ترین شهر کانادا است و شرایط خوبی هم برای کار و هم برای تحصیل دارد و سالانه دانشجویان بین المللی بسیاری این شهر را برای زندگی و تحصیل انتخاب می کنند . همچنین شهر اتاوا پایتخت کانادا و یکی از بهترین شهرهای کانادا برای زندگی است .

شهرهای بوشرویل ، اتاوا ، برلینگتن ، سنت البرت و بلینویل بهترین شهرهای کانادا از لحاظ کیفیت زندگی هستند . نرخ بیکاری ، شانس کاریابی ، جمعیت و میزان هزینه های زندگی از جمله فاکتورهای انتخاب این پنج شهر هستند . نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کنیم اینست که کشور کانادا به دلیل دارا بودن ده ایالت و سه ناحیه دارای فرهنگ های مختلف ، دو زبان رسمی و به طورکلی سبک های زندگی متفاوتی است که متقاضیان مهاجرت به کانادا باید این تفاوت ها را نیز برای انتخاب خود در نظر بگیرند .

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

یکی از محبوبترین گزینه های تحصیل در خارج از کشور که همواره مزایای آن نسبت به معایبش بیشتر بوده و سنگینی می کند کشور کانادا است و مهاجرت تحصیلی به کانادا همانند مهاجرت تحصیلی به اروپا ، همواره منتخب متقاضیان به این کشور می باشد . مسائلی همچون اجازه کار در حین تحصیل ، بازارکاری مناسب ، دانشگاه های معتبر و سطح علمی بالای آنها باعث افزایش متقاضیان روش تحصیلی در مهاجرت به کانادا شده است .

داشگاه های مک گیل در کبک ، آلبرتا در ادمونتون ، مموریال نیوفاندلند و تورنتو از معروفترین دانشگاه های کانادا هستند ؛ دانشگاه مموریال ارزانترین دانشگاه کانادا و تورنتو یکی از گرانترین دانشگاه در یکی از گرانترین شهرهای کانادا به حساب می آید . اگر شما هم قصد تحصیل در این کشور را دارید باید برای تحصیل در تمامی مقاطع مدرک زبان آیلتس با سطح حداقل 6  یا فرانسوی B1 را دارا باشید و برای اقدام اخذ ویزای هر مقطع باید مدرک تحصیلی مقطع قبل آن را داشته باشید .

به طور مثال اگر متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستید باید مدرک کارشناسی ایران را داشته باشید ؛ همچنین شما می توانید با اخذ مدرک پیش دانشگاهی ایران وارد کانادا شوید و پس از طی دوره کالج وارد دانشگاه شوید ، هزینه دوره کالج کانادا حدود 15 هزار دلار است .
این معدل برای مقاطع مختلف تحصیلی متفاوت است . شما برای تامین هزینه های خود میتوانید به کار در حین تحصیل مشغول شوید ؛ دولت کانادا اجازه کار 20 ساعت در هفته را به دانشجویان بین المللی می دهد که دانشجویان بسته به توانایی های فردی و تخصصی و سطح تسلط به زبان رسمی کانادا می توانند کار پیدا کنند .

 

هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا

برای کسانی که قصد تحصیل در کانادا را دارند باید گفت بسته به نوع دانشگاه و شهر های مختلف شهریه دانشگاه ها متفاوت است ولی به طورکلی باید حدود 12 تا 20 هزار دلار در سال را در نظر گرفت ؛ همچنین اگر نیاز به سپری کردن دوره کالج زبان در این کشور دارید باید برای هر دوره حدود 6 هزار دلار هزینه کنید . البته کشور کانادا برای کاهش هزینه های دانشجویان بورسیه های تحصیلی را برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می دهد که معمولا پاسخگوی بخش وسیعی از هزینه دانشجویان می باشد

بخواهیم هزینه های زندگی معمولی در کانادا را بیان کنیم می توان گفت شما برای مهاجرت به کانادا باید در حدود 70 تا 90 میلیون تومان برای یکسال زندگی پول داشته باشید . البته این هزینه در سال های دوم به بعد کمی کاهش می یابد . همچنین زندگی عادی در کانادا ماهیانه 800 تا 1200 دلار هزینه دارد . شما برای کاهش هزینه های خود می توانید در شهرهای کم هزینه تر مانند مونترال و هالیفاکس زندگی کنید ولی اگر به دنبال زندگی راحت تر و با سطح رفاه و آرامش بالاتر هستید می توانید شهرهای تورنتو و ونکوور را انتخاب کنید که هزینه های بیشتری را در بردارند .

شهرهای کوچکتر و کم جمعیت تر معمولا در تمام نقاط جهان مسکن ارزانتری را ارائه می دهند . شما می توانید آپارتمان یک خوابه را برای زندگی انتخاب کنید ولی اگر شما قصد زندگی گروهی با 4 نفر یا بیشتر را دارید باید آپارتمان های دوخوابه و سه خوابه را انتخاب کنید . اجاره آپارتمان یک خوابه در داخل شهر حدود 700 دلار در ماه و آپارتمان سه خوابه حدود 1200 دلار هزینه دارد که این مبلغ درصورت سکونت در اطرف شهر از 100 تا 300 دلار کاهش می یابد .

 

سیستم اکسپرس اینتری در مهاجرت به کانادا

یکی از مزایای سیستم اکسپرس اینتری سریع تر کردن پروسه اخذ ویزاست . شرایط لازم برای اخذ ویزای کار کانادا شامل حداقل امتیاز 67 در آزمون مهاجرت تخصص کانادا ، سابقه کاری یکساله در تخصص خود ، حداقل مدرک دیپلم و تطبیق شده با مدارک تحصیلی کانادا ، مدرک آیلتس جنرال حداقل با نمره 6 و حداقل میزان پس انداز براساس شرایط افراد می شود ؛ محدودیت پس انداز برای یک نفر 12 هزار دلار می باشد و برای خانواده با بالای شش تفر حدود 32 هزار دلار است . درسیستم امتیاز بندی نیروی متخصص نیز فاکتور مهارت زبان رسمی بیشترین امتیاز را دارد و مجردها در هر بخش ده امتیاز بیشتر کسب می کنند .
خوداشتغالی : این روش بیشتر برای هنرمندان و ورزشکاران و مشاغل مشابه کاربرد دارد و در سطح حرفه ای تر می باشد . متقاضیان این روش باید توانایی ایجاد شغل برای خود را داشته باشند و این موضوع را اثبات کنند . از مزایای این روش مهاجرت عدم نیاز به مدرک زبان است .

 

مهاجرت به کانادا با سرمایه گزاری

یکی از روش های مهاجرت به کانادا برای افرادی که تمکن مالی کافی را دارند روش سرمایه گذاری در کانادا است . برای سرمایه گذاری در کشور کانادا دو راه سرمایه گذاری فدرال و سرمایه گذاری استان کبک وجود دارد . روش سرمایه گذاری کبک جزو بهترین روش های سرمایه گذاری محسوب می شود که مزایای زیادی دارد ؛ از جمله مزایای سرمایه گذاری کبک می توان به عدم نیاز به مدرک زبان ، انتخاب محل اقامت توسط سرمایه گذار ، شانس پذیرش بالا و عدم نیاز به شرایط سنی اشاره کرد . قوانین اخذ ویزای استان کبک شامل سه مورد زیر می شود که رعایت آنها برای اخذ ویزا الزامی است :

داشتن سابقه مدیریت 2 سال در 5 سال گذشته

حداقل دارای سرمایه یک ملیون و ششصد هزار دلار به صورت ملک ، پس انداز یا ...

قرار دادن مبلغ 800 هزار دلار بدون سود به مدت 5 سال در یکی از بان کهای موردتایید دولت کانادا

سرمایه گزاری فوق از نوع سرمایه گزاری در دست دولت هست ، سرمایه گزاری های اهدایی و سرمایه گزاری به همراه کار آفرینی نیز دیگر روش های مهاجرت سرمایه گزاری به کانادا می باشند .

 

تولد فرزند در کانادا

کانادا بر اساس قانون خاک به نوزاد متولد شده در کانادا ، پاسپورت و تابعیت کانادایی میدهد .
تولد فرزند در کانادا باعث دریافت پاسپورت کانادایی فرزند میشود .
بر اساس قانون تابعیت و شهروندی کانادا ، فرزندی که در خاک کانادا متولد میشود ، بدون توجه به تابعیت والدینش ، شهروند کانادا محسوب میشود .
از این جهت والدین نوزاد هم میتوانند به راحتی ویزای بلند مدت کانادا را اخذ نمایند و با امتیاز داشتن فرزند در کانادا از بر نامه های مهاجرتی اقامت دایم کانادا را بدست بیاورند

پس از تولد نوزاد ، با گرفتن وکیلی مجرب میتوانید در سریع ترین زمان پاسپورت کانادایی نوزادتان اخذ نماید
موسسه حقوقی مهاجرتی دادپیشگان تحت نظر دکتر علی باغانی وکیل پایه یک دادگستری ، پروسه دریافت تابعیت کانادا از طریق تولد فرزند را تا زمان چشمگیری کاهش خواهد داد .

فرزند شما پس از تولد در کانادا چه امکاناتی بدست می اورد ؟

  •  پس از اخذ شهروندی کانادا میتواند در هر زمان و شرایطی وارد خاک کانادا شود و از امکانات رفاهی و درمانی و آموزشی بهره ببرد
  • به صورت رایگان از بهترین خدمات پزشکی کانادا میتواند استفاده کند
  • بدون ویزا به بسیاری از کشور ها سفرکند
  • میتواند به صورت رایگان در مدارس کانادا تحصیل کند
  • برای تحصیل در دانشگاه های کانادا از تخفیف ویژه ای برخوردار میشود و و میتواند از وام استانی هم استفاده کند .
  • برای حفظ شهروندی اش ، نیاز به اقامت و زندگی در کانادا ندارد .

توجه داشته باشید که کشور های که از قانون خاک پیروی میکنند ، قانون خون را هم در بر میگیرند .

 

در این مقاله سعی کردیم شما را با روش های قانونی مهاجرت به کانادا به طور مختصر آشنا کنیم تا بلکه بتوانیم شما را برای تصمیم گیری هرچه بهتر برای مهاجرت یاری کنیم . وکلای زبده و مشاوران با تجربه موسسه دادپیشگان تحت نظارت دکتر علی باغانی وکیل پایه یک دادگستری با تجربه بسیار در زمینه مهاجرت توانسته با تکیه بر دانش به روز و اطلاعات کامل ، سالانه افراد زیادی را راهی کشور کانادا کند و می تواند شما را نیز برای تصمیم گیری هرچه بهتر و انجام مراحل موردنیاز برای مهاجرت یاری رساند .

در سال ‌های گذشته اداره‌ی مهاجرت کانادا، یک شیوه‌ی جدید را برای مهاجرت به این کشور اعمال نموده است تحت عنوان روش اکسپرس انتری. در این روش اداره‌ی مهاجرت کانادا با انتشار جدول امتیاز‌بندی و تعیین حداقل امتیازهای پذیرش، به گزینش مهاجران اقدام می کند. ملاک های امتیاز دهی در این روش، فاکتور‌های انسانی و مهارتی، فاکتورهای مرتبط به همراهان فرد متقاضی و فاکتورهای مربوط به استان یا مهارت یا پیشنهاد شغلی است. متقاضیان اقامت کانادا باید از ضوابط و ملاک های مربوط آگاهی داشته باشند تا شانس اخذ اقامت کانادا را افزایش دهند. در گذشته امتیاز بندی در این سیستم بدین ترتیب بود که شخص متقاضی حداکثر می‌توانست 1200 امتیاز کسب کند که 600 امتیاز مربوط به ویژگی های خود متقاضی و همراهانش، و 600 امتیاز مربوط به پیشنهاد شغل از جانب کارفرما در کانادا بود. اما باید دانست که امروزه این امتیاز بندی تغییراتی یافته است و مثلاً امتیاز مربوط به پیشنهاد کاری که از جانب کارفرمای کانادایی مطرح می‌شود، به میزان کمتر از 600 امتیاز کاهش یافته است. علاوه بر این، در صورت گذراندن دوره‌ی دکتری در کانادا، 30 امتیاز توسط فرد دریافت خواهد شد. باید گفت که مقررات و آیین‌نامه‌های مربوط به این مسائل، همسو با تغییر شرایط اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، در معرض تغییر هستند و متقاضیان با مشورت با متخصصین این حوزه می بایست از آخرین تغییرات مطلع شوند تا با اطمینان در مسیر اقامت کانادا گام نهند. البته کشورهایی که از ثبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیشتری برخوردار هستند، کمتر دست به تغییر قوانین و مقررات اقامتی و مهاجرتی خود می‌زنند. در هر حال تغییرات جزئی در اعداد و آمار، اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. برای توضیح بیشتر باید گفت که در این روش، اداره‌ی مهاجرت این کشور با انتشار جدول امتیاز‌بندی مهاجران و تعیین حداقل امتیاز های پذیرش مهاجر، اقدام به گزینش مهاجران می‌نماید.

 

 

موارد امتیازآور در این سیستم عبارتند از: 

  •   فاکتور ‌های انسانی و مهارتی 
  • فاکتورهای مرتبط به همراهان فرد متقاضی 
  • فاکتور های مربوط به استان یا مهارت یا پیشنهاد شغلی.

امتیازبندی در این سیستم، که وکیل مهاجرت به کانادا به خوبی می‌تواند آن را تبیین کند، درگذشته بدین ترتیب بود که متقاضی حداکثر می‌توانست 1200 امتیاز کسب کند؛ 600 امتیاز مربوط  به ویژگی ‌ها و خصوصیات متقاضی و از جمله ویژگی ‌های خود متقاضی و همسر و همراهانش، و 600 امتیاز دیگر مربوط به پیشنهاد شغل از جانب کارفرمایی در کانادا. ولی امروزه این نحوه‌ی امتیازبندی دستخوش تغییراتی شده است؛ به گونه ‌ای که امتیاز متعلق به پیشنهاد کاری که از جانب کارفرمای کانادایی مطرح می‌شود، به میزانی کمتر از 600 امتیاز تنزل یافته است. از دیگر تغییراتی که اخیراً در این سیستم پدید آمده است، تأثیر سابقه‌ی تحصیلی در کانادا در گرفتن امتیاز بیشتر است؛ بدین گونه که مثلاً در صورت گذراندن دوره‌ی دکتری در کانادا، 30 امتیاز توسط فرد دریافت خواهد شد. البته مقررات و آیین‌نامه ‌هایی از این دست، همواره مطابق با تغییر شرایط اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، امکان تغییر و دگرگونی دارند و تمامی کشور های مهاجرپذیر با چنین شرایط و تغییراتی روبه‌رو هستند. البته کشور هایی که از ثبات بیشتری در حوزه‌ های مختلف زندگی اجتماعی و ساختار سیاسی برخوردار هستند، کمتر مجبور به تغییر قوانین خود می‌شوند؛ هرچند که نهایتاً اعمال برخی تجدیدنظر ها در سیاست ‌های مهاجرپذیری اجتناب ‌ناپذیر است. به هرحال برای مهاجرت به کانادا یا هر کشور دیگری، می‌بایست از آخرین تغییرات مهاجرپذیری و شرایط جدید آن و به طور کلی قوانین و مقررات آن‌ ها که اکثراً در پایگاه‌ های اینترنتی رسمی موجود است، آگاه شد.

 

ظرفیت اکسپرس انتری و برنامه مهاجرت استانی افزایش خواهد یافت

هدف برنامه اکسپرس انتری در سال ۲۰۲۴، جذب ۱۱۰,۷۰۰ مقیم دائم است. این هدف در سال ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به سالانه ۱۱۷,۵۰۰ مهاجر افزایش خواهد یافت.

هدف برنامه مهاجرت استانی هم در سال ۲۰۲۴، جذب ۱۱۰,۰۰۰ مهاجر است و برای سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶، جذب سالانه ۱۲۰,۰۰۰ مهاجر در نظر گرفته شده است.

صفحه 1 از 2

  • شعبه اصلی : تهران ، میدان فاطمی ، خیابان جویبار ، کوچه میرهادی شرقی ، پلاک 10 ، واحد 6
  • 021-88926279 || 021-88923854
  • info@dadpisheganco.com
  • فلکه دوم صادقيه ، بلوار آيت الله کاشانی ، نرسيده به خيابان مهران ، پلاک 91 ، طبقه 5 ، واحد 15
  • 021-44033678 || 021-44969468
  • info@dadpisheganco.com
  • ميرداماد ، ميدان مادر ، خيابان شاه نظری ، برج ناهيد ، طبقه 16 ، واحد 2
  • 021-22250617 || 021-22251140
  • info@dadpisheganco.com

Please publish modules in offcanvas position.